Infracțiuni petrecute pe străzile doljene

0
298
politia_romanaÎn data de 02.08.2016, ora 16.45, pe D.N. 6, direcţia de mers Craiova-Cârcea, a fost depistat N.ALEXANDRU, 26 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fiind surprins de aparatul radar cu viteza de 125 km/h, deşi la data comiterii contravenţiei avea permisul de conducere  reţinut în perioada 08.07.2016-05.09.2016 pentru cumul de puncte penalizare.
Polițiștii rutieri i-au întocmit celui în cauză dosar de cercetare penală și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu permis suspendat.
·         
 
Aseară, în jurul orei 20.30, pe strada Victoriei din municipiul Băileşti,  a fost depistat în trafic Ş.ILIE, 43 ani, din localitate în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
            În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că are o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat , motiv pentru care a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.
 
·         
 
Marți, 02.08.2016, în jurul orei 12.00, pe strada Șoseaua Mică din Cetate, a fost depistat în trafic F.MARIAN, de 18 ani, din localitate conducând un autoturism fără a posedă permis pentru nicio categorie de autovehicule.
Polițiștii i-au întocmit tânărului dosar de cercetare penală și se continuă investigațiile sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.
 
·         
 
Aseară, în jurul orei 17.15, pe strada Jiului din comuna Cetate, polițiștii aflați în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe C.DAVID, 44 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
          C.DAVID a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.
·         
 
În data de 02.08.2016, ora 19.45, pe strada Mihai Viteazul din Dăbuleni, polițiștii doljeni aflați în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe T.DOREL, 45 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de                 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
          Polițiștii l-au condus pe bărbat la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii alcolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.
 
Aseară, în jurul orei 21.30, polițitii aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, pe  strada Mihai Viteazul din Dăbuleni, l-au depistat în trafic pe G.SORIN, 31 de ani, din localitate în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere.
Întrucât cel în cauză emana miros de băuturi alcoolice a fost testat cu aparatul etilotest, astfel rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat .
Polițiștii doljeni au întocmit dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.