Infracțiuni la regimul circulației rutiere

452
politia-rutieraMiercuri, 6 decembrie 2017, din cadrul Biroului Rutier Craiova,  au depistat pe numitul B. ISTVAN, 27 de ani, din mun. Drobeta Tr. Severin, județul Mehedinți, care a condus un autoturism pe str. Calea București, din Craiova,  având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat .
                  
·         
 
 Miercuri, 06.12.2017, în jurul orei 1900, un echipaj din cadrul Sectiei Rurale nr. 4 Coșoveni,  l-a depistat pe str. Viilor din comuna Ghindeni, județul Dolj pe T. LIVIU, de 58 ani, din aceeasi localitate, posesor al permisului de conducere categoria B, din anul 1990, în timp ce conducea un autoturism,  având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul nr. 1 Craiova, unde i s-au recoltat  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii doljeni au întocmit pe numele celui în cauză un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. și ped. deart. 336, alin.1 C.P.
 
·         
 
            În data de 06.12.2017, în jurul orei 15:00, lucrătorii Postului de Poliţie Cioroiaşi l-au depistat în trafic pe str. Principală, din localitate, pe T. SANDU, 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Fiat Bravo, având o îmbibaţie alcoolică de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.
            Cel în cauză a fost condus la Spitalul Mun. Băileşti unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
            Susnumitului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prev. și ped. de art.337 din Codul Penal.