Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

0
253

politia (2)Aseară, în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Compartimentului Poliţie Rutieră Băileşti l-au depistat pe T.RADU, 42 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, pe strada Revoluţiei din localitate, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

În data de 14.09.2016, ora 19.45, lucrători din cadrul Formațiunii Rutiere Calafat aflați în serviciul de supraveghere a traficului l-au depistat în trafic pe M.LIA, 24 de ani,  din Corabia, Olt în timp ce conducea un autoturism, pe Bld. Tudor Vladimirescu din localitate, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii doljeni au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași seară, în jurul orei 21.00, lucrători ai Formațiunii Rutiere și Ordine Publică Segarcea l-au depistat pe O.ADRIAN, 35 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, pe strada Unirii din orașul Segarcea, având o alcoolemie de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus pe bărbat la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 14.09.2016, ora 23.00, lucrători ai Postului de Poliție Amărăşti de Sus şi Amărăştii de Jos, aflându-se în serviciu de patrulare în comuna Amărăştii de Jos, l-au depistat pe U.MĂDĂLIN, 20 de ani, din localitate în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Miercuri, 14.09.2016, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe C.GHEORGHE, 64 de ani, Craiova în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe Calea Bucuresti, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În momentul testării cu aparatul alcooltest acesta a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lui C.GHEORGHE i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

În noaptea de 14/15.09.2016, ora 23.45, polițiști aflați în serviciul de patrulare, în cartierul Bariera Vâlcii, au oprit în trafic pe G.VALENTIN, 52 de ani, din Craiova în timp ce conducea un scuter fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de alcool pur în aerul expirat de 0,51 mg/l.

Craioveanul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Craiova pentru recoltarea de probe biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.