Infracțiuni la regimul circulației constate de poliţiştii doljeni

1115
politie 2În noaptea de 14/15 ianuarie 2018, în jurul orei 0345, polițiști din cadrul Secției 4 Poliţie Craiova aflați în serviciul de patrulare, au oprit pentru control pe Bulevardul Dacia, pe A. LAURENȚIU, 38 de ani, din  Craiova, care se afla la volanul  unui autoturism.
Întrucât acesta emana un miros puternic de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Craiova, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
          În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Duminică, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 23:45, polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, aflându-se în serviciul de patrulare pe Centura de Nord, intersecţie cu strada Parîngului, au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia se afla G. FLORIN, 21 de ani, din Craiova.  După verificarea acestuia în baza de date, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,39 mg/l în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
 
·         
 
Ieri, 14 ianuarie 2018, în jurul orei 1830, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast l-au depistat pe D. VASILE, de 47 ani, din comuna Bistret, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Călugareni din comuna Bistreț, având o concentrație
 
de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Băilești pentru a i se preleva mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
·         
 
În noaptea de 14/15 ianuarie 2018, în jurul orei 0045, polițiști din cadrul Poliției orașului Filiași l-au depistat pe C. FLORIN, de 20 de ani, din comuna doljeană Braloștița, în timp ce conducea un  autoturism, având perioada de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată din data de 14.01.2018.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii  de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.