Infracţiuni constatate la regimul rutier

0
346

Ieri, 17 iunie, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băilești au depistat un bărbat de 53 de ani, din comuna Siliștea Crucii, în timp ce acesta conducea o autoutilitară, pe drumurile publice din localitate, având permisul de conducere suspendat din data de 14 iunie a.c.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

             

Ieri, 17 iunie, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Amărăștii de Jos au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat de 60 de ani, din comuna Amărăștii de Jos, cu privire la faptul că un autoturism a intrat în gardul locuinţei sale.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, un bărbat de 32 de ani, din comuna Amărăștii de Jos, posesor al permisului de conducere categoria B, eliberat din anul 2017, de autoritățile engleze, a condus un autoturism, pe drumurile publice din localitate, iar pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul direcției şi a intrat în gardul unei locuinţe.

În urma testării şoferului, cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

În cursul zilei de 18 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiași au depistat un tânăr de 28 de ani, din comuna Cernăteşti, care conducea un autoturism pe DJ 606, pe raza localităţii Cernăteşti, având 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

La data de 17 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au depistat, la volanul unui autoturism, un bărbat de 37 de ani, din comuna Plenița, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Ieri, 17 iunie, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au depistat un tânăr de 23 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe drumurile publice din Craiova, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.