Incendiu la o anexă gospodărească în comuna Daneți

0
413

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea cinci incendii, o intervenție descarcerare și 22 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

În data de 20.07.2016, ora 13:40, Garda II Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit cu  o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la  o şură de paie în com. Daneţi, sat. Locusteni. La  sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la șura de paie, în urma acestuia au ars aproximativ 100 baloţi paie şi aproximativ 20 ml gard lemn. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise. Incendiul  a fost stins în cooperare cu SVSU Daneţi.

În data de 20.07.2016, ora 14:43, Detaşamentul  Pompieri Calafat a intervenit cu  o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată şi mirişte de pe terenul agricol în mun. Calafat, sat. Golenţi. La  sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegatație uscată, în urma acestuia a ars aprox. 4 ha vegetaţie uscată şi mirişte. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

În data de 20.07.2016, ora 15:41, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu  două autospeciale de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Leu. La  sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la vegatație uscată, în urma acestuia a ars aprox.200 ha vegetaţie uscată şi mirişte. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise. Incendiul  a fost stins în cooperare cu SVSU Leu.

În data de 20.07.2016, ora 15:45, Garda II Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit cu  o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la  perdeaua de protecţie aparţinînd Ocolului Silvic Dăbuleni din localitatea Dăbuleni.  La  sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegatație uscată, în urma acestuia a ars aprox.0,1 ha vegetaţie uscată. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise. Incendiul  a fost stins în cooperare cu SVSU Dăbuleni.

În data de 20.07.2016, ora 16:15, Garda II Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din lemn în localitatea Dăbulen. La  sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la anexa gospodărească, în urma acestuia a ars  anexă gospodărească din lemn pe o suprafaţă de 30mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise. Incendiul  a fost stins în cooperare cu SVSU Dăbuleni..

În data de 20.07.2016, ora 14:38, SVSU Galicea Mare a intervenit cu un tractor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată şi mirişte, în com. Galicea Mare.

În data de 20.07.2016, ora 10:44, Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu  o autospecială la ieşire din mun. Băileşti spre Galicea Mare, pentru scoaterea unui animal (câine) căzut într-o fântână cu o adâncime de aprox. 3 m. Intervenția s-a desfășurat fără probleme, animalul fiind salvat.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) – 4 intervenţii.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 3 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) –2 intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 3 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 5 intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 4 intervenţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.