Incendiu de vegetație la Consiliul Local Băilești, alte patru incendii stinse de pompierii ISU Dolj

0
360

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a cinci incendii, o intervenție descarcerare şi 17 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

În data de 13.07.2016, ora 11:31, Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată şi mirişte pe un teren viran (pe marginea DJ561D) aparţinând Consiliului Local Băileşti. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia au ars  vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 1 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o țigară aprinsă aruncată la întâmpare.

În data de 13.07.2016, ora 12:20, Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din com. Perişor, str.Iulică Bălan. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișiul anexei gospodărești, în urma acestuia a ars acoperişul anexei gospodăreşti confecționat din lemn cu învelitoare din tablă  pe o suprafaţă de aprox.50mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

În data de 13.07.2016, ora 12:55, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din mun. Craiova, bdul Dacia. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la adăpostul de animele, în urma acestuia au ars două adăposturi de animale  confecționate din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de aprox.40mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

În data de 13.07.2016, ora 17:12, Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Izvoare. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegatație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată şi mirişte pe o suprafaţă de aprox. 1 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o țigară aprinsă aruncată la întâmpare.

În data de 13.07.2016, ora 19:35, Garda Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Mârşani. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegatație uscată, în urma acestuia a ars  vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 20 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o țigară aprinsă aruncată la întâmpare. La intervenţie a participat şi SVSU Mârşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.