Inca o promisiune concretizata. S-a semnat contractul pentru noul stadion din Craiova

556

contract stadionPremierul Romaniei a venit la Craiova si in prezenta primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, dar si a altor oficialitati a semnat contractul pentru noul stadion care va fi construit la Craiova.

„Semnăm astăzi contractul pentru noul stadion al Craiovei. E un moment istoric pentru orașul nostru. Era ultima dintre promisiunile mele electorale care rămăsese nedescurcată. Vreau să-i mulțumesc domnului premier pentru sprijin și lui Liviu Dragnea, până ieri ministru al Dezvoltării, cel care s-a zbătut ca acest proiect să treacă toate hățișurile administrative și să demareze. Numai cine nu cunoaște istoria fotbalului românesc s-ar putea îndoi că orașul Craiova merită o asemenea investiție”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

„Eu vin acum de la Târgiu Jiu, că dacă semnam la Târgu Jiu fără să semnez la Craiova aveam scandal mare, cel puțin cu doamna primar. Vreau să-i felicit pe construcori că au câștigat licitația și să le spun că nu știu în ce s-au băgat, să dea peste doi primari din Oltenia, care o să stea tot timpul cu ochii pe ei și o să fie cu mult mai exigenți decât cei cu care erau obișnuiți”, a declarat Victor Ponta

„Eu am fost și joi aici, am văzut centrul vechi, care, după părerea mea e cel mai frumos din țară și am făcut și promisiunea prese locale că o să vin, orice s-ar întâmpla. Iată că am venit să iau parte la acest moment istoric și să vă asigur  că voi căuta să sprijin în continuare Craiova pentru a deveni un centru de dezvoltare al Sudului, așa cum ne-am propus. Pe acest stadion eu vin de mic, veneam de la Teleorman să mă uit la acei oameni de pe teren, care ne păreau niște zei”, a spus Liviu Dragnea.