În spatele gratiilor pentru furt din autoturism

0
392
politia craiova (1)În urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Secției 4 Poliție  în mai multe cazuri privind sustagerea unor bunuri din autoturimse, în cursul zilei de ieri au fost identificați suspecții: D.MARIN, 58 ani, în prezent arestat în altă cauză și C.MARIN, 66 ani, ambii din municipiul Craiova.
          Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că, aceștia, la data 20.05.2017, prin spargerea geamului portierei stânga spate, au sustras din autoturismul unei tinere de 34 de ani acte de identitate, carduri  bancare, suma de 5000 lei și 350 euro, cauzând un prejudiciu de 8000 lei.
          De asemenea, în sarcina celor doi s-a reținut și faptul că, la data de 03.06.2017, prin acelați mod de operarare, au sustras, din autoturismul unui bărbat din Băilești, documente și bani, cauzând un prejudiciu de 1000 lei.
          Față de suspectul în vârstă de 66 de ani s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea a două infracțiuni de complicitate la furt calificat, fiind reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dolj.
Polițiștii urmează să-l prezinte pe craiovean în fața magistraților cu propunere de  arest preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.