În sfârșit grevista de la Caracal și-a luat flit

0
342
foto: sareinochi.ro

foto: sareinochi.ro
foto: sareinochi.ro
Nu știu care sunt șansele ALDE Dolj la un loc de parlamentar în urma campaniei electorale dar nu mai avem mult de așteptat ca să aflăm.

Dar nu pot să nu îi felicit pentru votul de refuz acordat grevistei de Caracal, Cristiana Anghel. Un pralamentar care 4 ani de zile nu a avut treabă cu județul în care a fost aleasă, ba mai mult de multe ori ne-a făcut de rușine.

Putem spune că votul ALDE Dolj este unul reparator. Sper ca astfel de personaje să nu mai ajungă vreodată în Parlamentul României. Aș fi curios să văd câte voturi ar lua cucoana dacă ar candida în Caracal.

Și ca să se știe despre ce este vorba redăm mai jos comunicatul ALDE Dolj:

”La solicitarea Comisiei de Fuziune de la nivelul conducerii naţionale a ALDE, doamna senator Cristiana Anghel a fost invitată de către organizaţia ALDE Dolj la şedinţa Biroului Executiv Judeţean (BEJ) din data de 13 octombrie 2016.

Dupa ce şi-a prezentat activitatea parlamentară, doamna Anghel a intrat într-un dialog în contradictoriu cu membrii BEJ, aceştia reproşându-i, în mod legitim, absenţa din activitatea politică a ALDE Dolj precum şi maniera nepotrivită în care li se adresează.

În urma acestor discuţii, doamna Anghel a ales să părăsească şedinţa aducând jigniri membrilor conducerii ALDE Dolj.

În pofida acestui gest ostil, preşedintele ALDE Dolj a supus votului democratic al BEJ includerea doamnei Anghel pe listele de candidaţi.
Votul mebrilor BEJ a fost ultramajoritar pentru NEACCEPTAREA acestei candidaturi pe listele ALDE DOLJ.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.