În săptămâna ”Școala altfel”, Grădinița “Căsuța cu Povești” invită copiii la sport

0
323

sc altfel sportLa Grădinița “Căsuța cu Povești” din Craiova programul Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun”, se desfășoară sub egida sportului – VĂ INVITĂM LA SPORT.

În fiecare zi au fost planificate acțiuni având ca scop cunoașterea aspectelor ce țin de practicarea sporturilor precum: fotbal, dans sportiv, baschet, etc.

În data de 19 aprilie 2016, acțiunea “VĂ INVITĂM LA SPORT: BASCHET PENTRU CEI MICI” în parteneriat cu clubul de baschet ACS ”CHAMPIONS” CRAIOVA a invitat toți preșcolarii grădiniței și nu numai, dar și părinții acestora la o demonstrație de baschet, de spirit sportiv, de competiție și de echipă, având ca scop conștientizarea de către cei prezenți a faptului că sportul contribuie la întărirea sănătății, fortificarea organismului și sporirea capacității generale de muncă fizică și intelectuală a copiilor, favorizează procesele biologice de creștere și dezvoltare.

Preșcolarii au interacționat cu jucătorii de baschet profesioniști, au fost încurajați și învățați cum să “bată” mingea la baschet și cum să dea cât mai multe “coșuri”.

În cadrul acțiunii a avut loc și inaugurarea nolui club de baschet ACS “Champions”- filiala Craiova, un club ce promovează sportul de echipă, mișcarea în aer liber, spiritul de fair-play, de ordine și disciplină, de formare a caracterului și personalității copiilor prin activități sportive.

Organizatori acțiune: Director Claudia Tîrziu, profesori Boruz Ligia și Matei Ionela – Grădinița ”Căsuța cu Povești”.

Invitat: antrenor Lungu Laura – club de baschet ACS “Champions”- filiala Craiova.

Locul desfășurării: Grădinița ”Căsuța cu Povești”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.