„În culisele scenei, în culisele vieții” cu actrița Oana Stancu

0
553

afis oana stancuCasa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează luni, 29 august 2016, ora 18.00, în Salonul Medieval, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „În culisele scenei, în culisele vieții”. Invitată este actrița Oana Stancu, de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”. Aceasta va povesti lucruri mai puțin cunoscute din viața și activitatea sa, iar la finalul întâlnirii va dialoga cu publicul. Moderator: Cornel Mihai Ungureanu. Intrarea este liberă.

Oana Stancu (n. 19.04.1971, la Craiova) este actriță la Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”.  A absolvit, în 1999, Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Artă Teatrală Târgu-Mureș, specializarea Actorie. În același an, a devenit actriță a Teatrului „Colibri”, pe scena căruia a jucat, de atunci, numeroase roluri, fiind răsplătită cu aprecierea publicului, dar și cu premii pentru interpretare la festivaluri de tradiție. Pe lângă activitatea scenică, a realizat ateliere de arta actorului și a colaborat la emisiuni de radio și televiziune.

„În culisele scenei, în culisele vieții” este un proiect al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, care aduce în fața publicului, în fiecare lună, un om de scenă: actor, interpret muzical sau un alt angajat al unei instituții de spectacole, ce contribuie la realizarea unui produs artistic, de la sufleor sau tehnician, la managerul instituției. Invitatul acestor întâlniri vorbește, după caz, despre beneficiile și neajunsurile vieții de artist, împărtășește publicului întâmplări din experiența personală, dar și povești nevăzute și neștiute din culise. De la debutul proiectului, în noiembrie 2015, și-au spus povestea în Salonul Medieval al Casei de Cultură „Traian Demetrescu” actrița Tamara Popescu, de la Teatrul Național „Marin Sorescu”, soprana Renata Vari, de la Opera Română Craiova, teatrologul Adriana Teodorescu, manager al Teatrului „Colibri”, Vlad Drăgulescu, antreprenor cultural și manager al Filarmonicii „Oltenia”, Alexandru Boureanu, director general al Teatrului Național „Marin Sorescu”, Antoniu Zamfir, manager al Operei Române Craiova, Constantin Cicort și Angel Rababoc, actori la Teatrul Național „Marin Sorescu”, Luiza Stănescu, actriță la Östgötateatern, Norrköping, Suedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.