Gurile rele din Ghindeni spun că islazul comunal a devenit teren arabil pentru fiul primarului

0
372

ghindeni isalzComuna Ghindeni este situată la aproximativ 17 KM de municipiul Craiova. Se ajunge repede în localitate, dar odată ajuns ai impresia că ești în altă lume. Străzi distruse, neasfaltate, praf mult, fântâni comunale distruse, iar drumurile care duc la terenurile agricole sunt impracticabile.

De ce? Unii cetățeni spun că primarul Marin Motoi are un fiu, care are utilaje agricole, iar edilul tată nu face drumurile care duc la terenuri pentru a se ajunge greu la ele, astfel oamenii nu le mai muncesc și le vând la un preț derizoriu. Așa se face că de la câteva hectare de teren arabil, la început de mandat, are fiul primarului câteva zeci.

Tot gurile rele din comună spun că terenurile cumpărate se pare că nu i-au fost de ajuns fiului de primar. Comuna Ghindeni are undeva la 130 de hectare de islaz comunal. 100 de hectare sunt comasate. Se pare că terenul islazului comunal i-a făcut cu ochii fiului de primar de la Ghindeni, pentru că a arat hectare bune și le-a semănat cu grâu. Și se pare că mai sunt și alți acoliți ai edilului care au făcut la fel.

Acum, dacă cetățenii din Ghindeni își duc animalele pe islaz riscă să fie luați la bătaie de oamenii fiului primarului, pentru că i-ar distruge culturile. Normal, nu?

Culmea ar fi ca pe suprafețele semănate pe islazul comunal să fi încasat și subvenția de la APIA. Toată afacerea are iz penal și autoritățile abilitate ale statului ar trebui să se autosesizeze.

Revenim cu detalii…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.