Grup de minori reținuți pentru comiterea mai multor furturi din societăți comerciale

0
266

magazinÎn cursul zilei de ieri, în continuarea cercetărilor ce se efectuează în mai multe dosare penale aflate în lucru la Secția 3 Poliție Craiova, în baza unor date și informații obținute de polițiștii secției, a fost inițiată și executată o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din societăți comerciale, ocazie cu care au fost depistați și conduși la sediul secției cinci minori, după cum urmează C.A. de 14 ani, A.G. de 14 ani, R.G., de 15 ani, M.I.A., de 14 ani și M.I.A., de 14 ani, toți din Craiova, suspecți de comiterea mai multor furturi.

În urma administrării probelor existente în dosare, s-a stabilit că cei cinci minori, sub diferite forme de participație, în perioada octombrie 2017 – aprilie 2018 au comis 10 furturi din societăți comerciale situate în municipiul Craiova.

Față de patru dintre minori a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și au fost introduși în CRAP Dolj, iar celălalt minor, M.I.A., de 14 ani, se cercetează în continuare în stare de libertate.

Prejudiciul a fost recuperat până în prezent în proporție de 50%, iar cercetările continuă petru documentarea întregii activități infracționale și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.