Gorjeni cercetați pentru furt de motorină

0
477
motorina-1Miercuri, 29.03.2017, în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Melineşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către P.GABRIEL, 37 de ani, din Craiova despre faptul că, persoane necunoscute, au sustras dintr-un autocamion 60 de litri de motorină.
 În urma activităţilor specifice desfășurate de polițiști din cadrul Postului de Poliţie Işalniţa şi Postului de Poliţie Coţofenii din Faţă, au fost identificaţi autorii faptei: P.PETRE, 23 de ani, D.NICOLAE, 25 de ani şi B.ELVIS, 32 de ani, toţi din oraşul Tg. Cărbuneşti, județul Gorj, care au părăsit locul comiterii faptei fiind depistaţi de poliţiști în oraşul Tg. Cărbuneşti.
Din investigațile polițiștilor a rezultat faptul că P.PETRE şi D.NICOLAE s-au deplasat cu autoturismul în localitatea Işalniţa, unde în parcarea de la poarta de acces nr. 2 a fostului Combinat chimic Işalniţa erau aşteptaţi de către B.ELVIS care se afla într-un alt autoturism în zona respectivă.
Împreună, sub pretextul că încarcă bateria de la un autoturism la celălalt, au sustras cantitatea 60 litri motorină, iar la momentul când au fost văzuţi de către persoana vătămată aceştia au plecat din zonă cu cele 2 autoturisme. 
Polițiștii doljeni au întocmit în cauză dosar de cercetare penală și sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.