Global Talent, un produs axat pe internship-uri oferit de AIESEC Craiova tinerilor

462

Global Talent logo-03Organizația de studenți AIESEC Craiova le oferă tinerilor posibilitatea de a beneficia de produsul Global Talent, un produs reprezentat de internship-uri  în străinătate în domeniul IT. Țările în care aceștia pot pleca sunt Norvegia și Suedia.

Produsul „Global Talent” dă  studenților posibilitatea de a lucra într-un cadru internațional, pe o perioadă cuprinsă între 6 și 18 luni. De asemenea, programul vizează studenții care se află în an terminal la licență sau master, dar și tinerilor absolvenți care nu depășesc vârsta de 29 de ani. Studenții care îndeplinesc  aceste cerințe vor fi supuși unui interviu, în cadrul căruia se vor verifica alte 2 criterii ale programului, și anume un nivel de limbă engleză avansat și un minim de experiență în domeniul respectiv.

Pe lângă domeniul IT, se mai regăsesc Marketingul și Educația ceea ce face produsul  mult mai accesibil tinerilor interesați să experimenteze unele dintre aceste domenii la un nivel internațional.

Pentru mai multe informații despre proiect studenții interesați pot accesa site-ul www.aiesec.ro/global-talent .

Intershipurile pentru studenți se practica din anul 1991. Organizația craioveană însă are o evidenta clară a studenților din care au beneficiat de astfel de cursuri de pregătire profesională începând din 1999, fiind înscriși aproximativ 100 de tineri.

AIESEC este o organizație internațională de studenți, prezentă în peste 126 de țări și teritorii ce dorește dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor.