Giugea gafeaza din nou! A doua lovitura la adresa prietenului GRINDA

1177

Unii au cap doar ca să nu le plouă în gât!!!!!!!
Colegii din PNL ai candidatului din Craiova la funcția de primar ar trebui să știe cine le poartă sâmbetele!
Tocmai candidatul lor!!!!

Aspirantul PNL la fotoliul de primar la Craiova e activ pe rețelele de socializare și ridică problema cartierului chinezesc din Bănie, când, de fapt, Guvernul PNL aflat la conducere decide în această privință, pentru că proiectul este preluat de ANL – aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Ansamblul de locuințe din strada Caracal, cunoscut sub denumirea de Cartier Chinezesc nu mai este de mult administrat de Primăria Craiova.
Conform HCL 136 din 27.03.2018, Consiliul Local Craiova a votat transferarea către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a cartierului de locuinţe început de firma chineză Shandong Ningjian Construction.

Conform contractului semnat între ANL și Municipiul Craiova, ANL se angaja că va realiza 1819 apartamente, prin programul de construcţii locuinţe proprietate personală cu credit ipotecar, cu regim de înălţime P + 10 E pe terenul de 67511,00 mp, situat în Craiova, str. Caracal, nr. 132, preluat de la Ministerul Apărării Naţionale. Întreaga suprafață de teren a fost transferată în folosinţă gratuită pe durata construcţiei locuinţelor până la predarea acestora către beneficiarii de credit.

Valoarea lucrărilor cedate de chinezi – construcții edificate, aflate în diferite stadii de execuție + cheltuieli auxiliare – și preluate cu titlu gratuit de Primăria Municipiului Craiova se ridică la 27.722.132,09 lei.

În toată această perioadă, ANL și-a reluat toate lucrările legate de reproiectare, în conformitate cu normativele pe care agenția lucrează și a trecut inclusiv la procedura de atribuire a lucrărilor unui constructor. În paralel, a solicitat Primăriei Municipiului Craiova și aceasta, la rândul ei, Ministerului Apărării Naționale prelungirea termenului de transmitere a terenului către Consiliul Local. Și brusc, în toamna lui 2019, totul s-a blocat. Ultima cerere din partea Primăriei Municipiului Craiova datează din luna iunie a acestui an.

Cu alte cuvinte, pisica este în curtea PNL.
Cu alte cuvinte, PNL-ul o plimbă de colo-colo.
Cu alte cuvinte, candidatul PNL Craiova acuză PNL, pe bună dreptate, că nu se mai mișcă odată cu acest proiect.

Cu alte cuvinte, PNL se luptă și se ceartă – pe rețelele de socializare – cu PNL, pentru un proiect pe care PNL nu îl mai face.