Giugea critica Primaria Craiova pentru tramvaiele licitate de prietenul GRINDA

1015

Nea Nicu Giugea e pus pe critică cu orice pret. Nu se mai uita in stanga, in dreapta, critica tot.

Critica Primaria Craiova chiar si pentru tramvaiele luate in parteneriat cu MDRAP printr-o licitatie facute de ministerul condus de prietenul sau, GRINDA.

”După ce a cumpărat autobuze din Turcia, municipalitatea craioveană va cumpăra tramvaie din Ucraina. Craiova este primul oraș din Uniunea Europeană care cumpără tramvaie de la firma ucraineană. Până acum, Tatra Yug a livrat tramvaie în Africa de Nord.
În timp ce Primăria Craiova se laudă că a intrat în rândul orașelor din Africa, Primăria Oradea a dat în folosință tramvaiele cumpărate de la Arad.
Ne plângem că industria românească nu mai este ce era, dar autoritățile de la noi nu încurajează firmele autohtone. Succesul celor din Ardeal se explică și prin faptul că multe dintre contractele autorităților merg către firmele locale. ”Prin noi înșine” este un slogan care ar trebui redescoperit, pentru că el a asigurat, la vremea aceea, prosperitatea României.”, Nicolae Giugea.

Cumpararea din Ucraina s-o explica poate că GRINDA nu e din Ardeal?

Asa se intampla cand esti neinformat sau prost informat. Dar ii da inainte ca merge. Ca doar nu este prima minciuna lansata pe piata de Giugea si OSCAR.