Gigi Vadik Zavera zis „Gigioc” şi Ioneluş Cimpoeru în arest la domiciliu

0
651

diicotÎn urma deciziei magistraților Curții de Apel Craiova Gigi Vadik Zavera zis „Gigioc” şi Ioneluş Cimpoeru, ajunşi în spatele gratiilor după un scandal de amploare petrecut anul trecut la un bar din centrul Craiovei, au fost plasați în arest domiciliu.

Instanța: „înlocuieşte măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Zavera Gigi Vadik, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o durată de 28 zile începând cu data de 20.03.2017 (data pronunţării prezentei încheieri) până la data de 16.04.2017 inclusiv. (…) înlocuieşte măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Cimpoieru Ioneluş, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o durată de 28 zile începând cu data de 20.03.2017 (data pronunţării prezentei încheieri) până la data de 16.04.2017 inclusiv”, se arată în hotărârea Curţii de Apel Craiova, care este definitivă.

Cei doi sunt cercetaţi într-un dosar deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj după scandalul de la barul ON OFF din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.