Ghercești continuă cu Cornel Păpăroiu, un primar dedicat comunității

318

Cornel Păpăroiu, este candidatul PSD la fotoliul de primar al comunei Ghercești. De profesie inginer agronom, primarul comunei Ghercești, Cornel Păpăroiu, a câștigat încrederea locuitorilor din cele cinci sate care compun comuna. De 20 de ani, oamenii îl votează la fiecare campanie de alegeri. Și asta pentru că a fost implicat în viața comunei și atent cu nevoile oamenilor.

Toată lumea știe că, atunci când faci ceva din pasiune,  rezultatele nu întârzie să apară, iar oamenii au observat acest lucru.  Implicat în viața comunei și cunoscând fiecare familie, fiecare locuitor, dar și nevoile acestora, Cornel Păpăroiu a reușit să realizeze proiecte importante pentru comună, atât de necesare în viața de zi cu zi.

“Am reușit, prin fonduri europene, să modernizăm sistemul de iluminat public și să modernizăm căminul cultural. Din bugetul primăriei am asfaltat drumurile comunale, am modernizat drumul Gărlești – Stația de apă, am modernizat mai multe străzi și am forat un puț la stația de apă. Am avut realizări și prin alte proiecte guvernamentele, iar aici aș menționa Grădinița Ghecești, Grădinița Gârlești și Grădinița Ungureni. Sunt bucuros pentru că am reușit sa realizăm alimentarea cu apă a localității Ghercești, racordarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale, să costruim o școala nouă, să asigurăm transportul copiilor la unitățile de învățământ cu microbuze școlare. Din puncte de vedere economic, am realizat, cu ajutorul Consiliului Județean Dolj, parcul industrial, menit să atragă investitori, care aduc venituri la bugetul local și contribuie la crearea de noi locuri de muncă”, a spus candidatul PSD la Primăria Ghercești, Cornel Păpăroiu.

Sănătatea locuitorilor din Ghercești este o prioritate

Planul său de a dezvolta armonios fiecare domeniu și sector al comunității arată clar că primarul Cornel Păpăroiu  vrea să aducă localitatea pe care o conduce cât mai aproape de oraș.

“Într-o comună în continuă dezvoltare, sunt multe de făcut. Printre proiectele pe care le am pentru următorul mandat, se află: alimentarea cu apă și canalizare în Ungurenii mici și Luncșoru, extinderea rețelei de gaze naturale, apă și canalizare, iluminat public și energie electrică în toate cartierele aflate în curs de dezvoltare, sprijinirea tinerilor fermieri și a agricultorilor comunei, amenajarea ștrandului comunal. Am proiecte importante și în domeniul educației. Vreau să asigurăm tablete, laptopuri și toate materialele didactice necesare școlilor din localitate, pentru ca toți copiii să aibă acces la educație, să acordăm burse de studii sau de performanță, pentru a încuraja elevii să obțină rezultate cât mai bune la învățătură. Sănătatea locuitorilor din Ghercești este o prioritate și în următorul mandat, așa cum, de altfel, a fost mereu. Vom construi un nou dispensar medical și vom extinde Centrul medical de permanență, astfel încât să putem asigura aici, în regim de urgență, îngrijirile medicale de care au nevoie oamenii. Mă gândesc și la dezvoltarea economică a comunei, iar pentru acest obiectiv intenționez să atragem în continuare investitori, care să aducă venituri la bugetul local și să creeze noi locuri de muncă în continuare”, a precizat candidatul PSD la Primăria Ghercești, Cornel Păpăroiu.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 21200019