Gheorghe Popa, primarul Comunei Mischii: În lipsa unui buget nu putem demara nici un proiect

0
396

gheorghe popa mischiiPrimarul Comunei Mischii, Gheirghe Popa este și el nemulțumit de prelungirea termenului în ceea ce privește Legea Bugetului de stat. Acesta spune că în felul acesta sunt întârziate investițiile pentru localitatea pe care o conduce. 

„Am putea spune că am început anul cu dificulate în desfășurarea activității la nivelul administrației locale deoarece lucrăm cu buget de criză. Întârzierea aprobării bugetului de stat a avut un efect important și asupra bugetului primăriei, de regulă în luna februarie, cel tarziu, se aprobau bugetele locale acest lucru ne dă posibilitatea să ne stabilim obiectivele pentru anul bugetar, să alocăm finanțări și să demarăm proiectele pe care le avem în planul de dezvoltare a comunei.  În lipsa unui buget nu putem demara nici un proiect.

Orice zi de întârziere are efecte directe, momentan nu am putut să facem nimic dacă se mai întârzie vorbim de un an pierdut în defavoarea oamenilor deoarece procedurile de licitație și achiziție durează foarte mult. Am reușit să plătim salariile și utilitățile dar nu avem nici un proiect pentru că nu sunt bani. Ne dorim însă să depunem proiecte pentru obținere de finanțare europeană, așa cum am făcut și în anii trecuți”, a declarat primarul Comunei Mischii Gheorghe Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.