Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

0
127

Gheorghe Dincă, acuzat de uciderea a două adolescente din Caracal – Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu – a fost condamnat vineri la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare. Decizia Tribunalului Olt în acest caz nu este definitivă.

De asemenea, conform sentinței, Gheorghe Dincă este obligat la plata unor daune morale de peste 700.000 de euro către familiile celor două tinere.

Procesul în cazul Caracal s-a încheiat în prima instanță, la Tribunalul Olt, în luna iunie a acestui an, la trei ani de când adolescenta de 15 ani Alexandra Măceşanu a sunat la 112 anunțând că a fost răpită de pe stradă și cerând ajutor.

Gheorghe Dincă a fost judecat pentru răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu (15 ani) și Luizei Melencu (18 ani). El a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Tribunalul Olt a pronunțat sentința vineri: 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă.Este maximul de pedeapsă pe care îl putea primi, având în vedere că a împlinit 69 de ani. În situații similare, Parchetul solicită instanței o condamnare pe viață, dar în acest caz legea penală nu permite asta din cauza vârstei înaintate a lui Dincă.

 

sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25806807-cazul-caracal-gheorghe-dinca-condamnat-30-ani-inchisoare-prima-instanta.htm

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.