Gest oribil al unei persoane publice. O sa fi surprins cand o sa afli cine este!

584

Recunoaste, titlu te-a facut curios si ai dat click. Dar cati au citit doar titlu. Daca el continea si un nume, treceau mai departe, se considerau informati si actionau in consecinta. Fara sa tinem cont, informatia neverificata, influenteaza viata noastra, a familie si a celor din jur.

Te-ai intrebat vreodata de ce dai click pe tilu  si in articol nu regasesti nici o infomatie din el?

Pentru ca online-ul, social-media, vrea sa vanda. De cele mai multe cu orice pret. Totul este o afacere. Si ca sa nu suporte consecintele legale, cele mai multe site-uri, bloguri, etc… dau titluri care atrag, pompoase, micinoase mai pe sleau, si in interiorul articolului relateaza stirea cel putin partial reala.

Ne miscam cu viteza, ne grabim, suntem superficiali, instagram si facebook ne rapesc tot timpul, si atunci ne oprim la titlu. Si asa minciuna devine adevarul nostru, combatem cu ea, o sustinem pana in  panzele albe, cu orice pret, ne pierdem prieteni, colegi, amici, cunostinte…etc.

Daca ne-am face putin timp si am trece dincolo de titlu, poate ca viata noastra ar fi, putin, mai adevarata! Sau poate ca nu dar tot am fi mai informati!

sursa foto: sunphoto.ro