Generalul ISJ Dolj, Lavinia Craioveanu: Pregătim începerea noului an școlar, astfel încât elevii să beneficieze de condiții optime

419

lavinia craioveanu1Începând cu data de 18 august 2015, la Inspctoratul Școlar Județean Dolj a fost detașată pe postul de inspector școlar general Lavinia Craiovean, director al Liceului CFR Craiova. Mandatul acesteia va fi  până la sfârșitul anului școlar 2014-2015.

Se poate spune că Lavinia Craioveanu a intrat direct în pâine, ISJ Dolj fiind în plină activitate.

”Este o perioadă în care activitatea la nivelul ISJ Dolj este foarte intensă, se derulează etape in cadrul mobilității personalului didactic, sunt în plină desfășurare examenele de corigențe ca și sesiunea de toamnă a bacalaureatului, urmează ultima etapă de admitere la liceu și școală profesională  iar școlile se pregătesc pentru începerea noului an școlar, astfel încât elevii să beneficieze de condiții optime”, a declarat inspectorul școlar general al ISJ Dolj, Lavinia Craioveanu.

Șefa ISJ Dolj este optimistă și are încredere în colectivul pe care îl conduce și este convinsă că rezultatele învățământului doljean vor fi foarte bune:

”La nivelul ISJ Dolj avem o echipă de inspectori competenți, care au obținut rezultate foarte bune sub îndrumarea domnului inspector școlar general Georgică Bercea-Florea. Am convingerea că și în perioada următoare ne vom desfășura activitatea în așa fel încât învățămantul doljean să fie performant”.