Gelu Vișan, tulnicul și bătaia de la jandarmi

509

gelu visanDuminica trecută, PMP-iștii au ieșit la protest împotriva lui Victor Ponta. Și cum le stă bine urmașilor lui Traian Băsescu, bineînțeles că nu au avut autorizațiile necesare, blocând ilegal strada.

Lângă Eugen Tomac, istericul  Radu Cristescu și Dorel Onaca s-a aflat și Gelu Vișan. Dar o prezență pur și simplu a acestuia nu ar fi avut nici un farmec, așa că s-a îmbrăcat în costum popular și a purtat în mână un tulnic.

Pentru că erau puțini și ilegal în stradă, cei de la PMP au trebuit să facă ceva să iasă în evidență, așa că au început să se ia la harță cu jandarmii.

Tomac a început să  își rupă hainele după el, Cristescu a lovit un jandarm, iar Vișan a rupt rândurile, a fugit în stradă și a început să sufle ca un bezmetic în tulnic.

Întrebat la un post TV de ce fugea ca apucatul, Gelu Vișan a declarat:

„Ne tocau ca la mașina de tocat și pe mine, și pe dl Tomac.  De fericire că scăpasem din încercuirea și din pumnii și picioarele și genunchii luați în stomac”.

Imaginile nu ne arată pumnii și genunchii luați în sTOMAC, dar ne arată un Gelu Vișan care cochetează cu Spitalul de la Poiana Mare.

Nu spunem că ne-am bucura de o bătaie luată de Gelu Vișan pentru că nu e bine, nu e legal și dezavuăm asemenea practici din partea jandarmilor, dar juliturile de la genunchi și din coate pot fi explicate ca provenind dintr-o împiedicare.

Revenind la acuzațiile PMP-iștilor trebuie să spunem că dacă jandarmii își puneau mintea cu ei, la câți erau, le venea rîndul la bataie de câte cinci ori la fiecare.