Gala „Excelența în comunitatea filișană”, eveniment caritabil în orașul Filiași

0
366

invitatieOrașul Filiaşi va găzdui, în data de 24 iunie 2016, Gala „Excelența în comunitatea filișană”, eveniment caritabil organizat de Asociaţia „Fraţii Racoţeanu”, în colaborare cu Primăria Filiaşi şi Rotary Club Craiova.

Mesajul acestei gale este unul simplu şi generos: „Educaţia este condiţia primordială a devenirii umane. Ea ne conduce în viaţă cu eleganţă, cu altruism, cu iubire faţă de OAMENI. Orice tânăr are dreptul să-şi atingă potenţialul şi idealurile. Asociaţia „Fraţii Racoţeanu” doreşte, cu ajutorul dumneavoastră, să se constituie drept pilonul de sprijin al măreţului edificiu numit OM. În acest scop, ne propunem să promovăm şi să recompensăm dorinţa de carte, studiul, munca asiduă şi performanţa”.

Desfăşurată într-o locaţie frumoasă, restaurantul Flora din Filiași, întrunirea se bucură deja  de un mare interes şi de o largă participare, fiind anunțată prezența a numeroşi factorii decizionali ai oraşului şi ai judeţului, oameni de afaceri, cadre didactice, numeroşi oaspeţi.

Elevii şi profesorii Şcolii Gimnaziale Filiaşi îşi iau foarte in serios rolul de amfitrioni si vor pune în scena un program divers. Muzica uşoară se va împleti armonios cu cea populară, street-dance-ul cu valsul sau salsa. Expoziţia de artă vizuală îi va delecta pe participanţi, toate exponatele fiind, apoi, scoase la licitaţie.

Fondurile colectate cu această ocazie vor fi acordate sub formă de premii elevilor merituoşi din unitățile de învăţământ de pe raza oraşului, tuturor celor care în anul precedent au obţinut rezultate remarcabile la olimpiadele şi concursurile şcolare.

Prima editie a acestui prestigios eveniment s-a dovedit a fi un real succes şi sperăm ca el să devină, în timp, o tradiţie. Asemenea iniţiative sunt binevenite şi ne dorim ca ele să existe ca model, ca imbold, ca exemple vii pentru reprezentanţii tinerei generaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.