#FuseiVăzuiPozai, un alt proiect co-finanțat de Corpul European de Solidaritate prin Asociația April hub

81

Asociația April Hub începe un nou proiect co-finanțat de Corpul European de Solidaritate, Fusei, Văzui, Pozai, ce are ca obiectiv crearea unei comunități creative de tinerii în cadrul căreia își vor dezvolta abilitățile digitale, artistice și de comunicare pe social media, în scopul utilizării constructive și educative a rețelelor de socializare.

 

Timp de un an, o echipă de cinci tineri implicați în dezvoltarea comunității, va organiza ateliere de videografie, ateliere de fotografie, axate pe fotografia de portret, de produs și de peisaj, precum și  seminare cu privire la strategii de social media, tendințe tehnologice și securitate online. Nu vor lipsi întâlnirile non-formale, #instameet, dedicate participanților și pasionaților de fotografie, prin care vor descoperi patrimoniul cultural local, finalizând proiectul cu o expoziție foto.

 

Asociația April Hub a fost fondată în 2016, iar proiectele sale au obținutPremiul III la Gala Tineretului din România, secțiunea Cultură, Premiul III la Gala Societății Civile 2022, categoria Protecția Mediului, precum și Premiul III la Gala Tineretului din România, secțiunea Proiectul de voluntariat al anului 2023.