Florin Burescu își lansează cea mai nouă serie de rochii într-un eveniment – spectacol

932

17474150_1594970293866344_1514022157_oDesignerul Florin Burescu, actrița Jeni Nicolau și interpreta Reyna Vox au pregătit un eveniment deosebit ce va avea loc pe data de 7 aprilie la Casa de Cultură a Studenților din Craiova.

La acest eveniment – spectacol, prezentat de Raoul, vor participa invitații Cornelia și Lupu Rednic, Aurora și Săndel Mihai, Petrică Mâțu Stoian, Maria Constantin, Cristina Turcu Preda, Delia Barbu, Mihaela Gurău, Marina Bucosu, Diana Bobocel. „Pe data de 7 aprilie avem un triplu eveniment în cadrul căruia vom avea trei lansări. Este vorba despre lansarea celei mai recente serii de rochii semnate Florin Burescu Atelier, Jeni Nicolau își lansează cel mai nou album ”Or mai fi mândre nebune dar nici una nu-i ca mine” iar Reyna Vox va lansa un nou single cu un show incendiar. Le mulțumim invitaților pentru că au acceptat să participe la acest eveniment ce vă promite multe surprize”, a declarat designerul Florin Burescu.

O serie fluidă cu materiale prețioase

20170322_144129Noua serie de rochii pregătită de Florin Burescu deschide apetitul pentru modă oricărei femei. Materialele prețioase aduse din Dubai, India, Maroc sau Paris prind formă în culori vesele și siluete deosebite. „Rochiile din noua serie sunt realizate din mătase mătase, voaluri sau dantelă franțuzească. Întreaga prezentare va fi conturată de make-up artist Liliana Vasilescu și hair stylist Raluca Glăvan, accesoriile fiind asigurate de Roxana Preoteasa. Vom avea în prezentare fetițe însoțite de mămici îmbrăcate la fel. Intrarea se face pe bază de invitație, invitații ce pot fi câștigate de pe paginile Florin Burescu, Reyna Vox și Jeni Nicolau, de la Radio Horion, partenerul nostru. Dacă tituși nu câștigați o invitație și vă doriți să participați ne puteți contacta în privat”, a adăugat designerul.

Primăvara aduce verdele la putere

Culoarea anului este verde, greenery cum spun designerii, dar Florin Burescu a ales să lanseze doar două rochii în aceste nuanțe. „Începe sezonul evenimentelor și pot spune că, la fel ca în fiecare an, doamnele și domnișoarele optează pentru rochii deosebite tip sirenă sau prințesă din materiale ușor de purtat și fluide.  Eu recomand mătasea, inul și materiale care conțin fibre naturale, folosim dantelă puțină dar în mod inovator încât rochia să fie unică. Culoarea anului este verdele și mă bucură acest lucru pentru că este o nuanță ce prinde orice tip de femeie. La mine în serie există doar două rochii verzi. Eu creez serii de rochii nu colecții pentru că încercăm să împăcăm o varietate de tipologii feminine”, a mai spus Florin Burescu.