Florin Băltărețu i-a stricat înscăunarea lui Ștefan Stoica? Despre vizita DNA la PNL Dolj

0
724

fbJurnalistul Florin Băltărețu i-a stricat înscăunarea lui Ștefan Stoica în fruntea PNL Dolj. Acesta a anunțat pe Facebook că Organizația Județeană a PNL Dolj a fost vizitată de procurorii DNA – Serviciul Teritorial Craiova. Informația a făcut valuri  mari în sânul organizației. 

Plecând de la această informație a întrebat surse avizate care ne-au confirmat că DNA – Serviciul Teritorial Craiova are în lucru un dosar Nr. 87/P/2014 în care se cercetează chestiuni legate de cotizații și donații la partid și numiri în funcții publice ale unor persoane de la PNL Dolj.

Dosarul a fost multă vreme ținut în sertar, tărăgănat, dar odată cu venirea noului procuror șef al DNA – Serviciul Teritorial Craiova, Marin Călușaru, lucrurile au început să se miște.

În luna martie 2017, procurorii DNA – Serviciul Teritorial Craiova au trimis o adresă PNL Dolj în care au solicitat:

  • acte contabile pentru perioada 2011-2012;
  • procese verbale ale Biroului Politic Județean al PNL Dolj.

A doua zila PNL Dolj s-au prezentat doi polițiști judiciari care au ridicat documentele solicitate

La inceputul lunii aprilie 2017, DNA – Serviciul Teritorial Craiova, sub semnătura noului procuror sef Marin Călușaru, a trimis o altă adresă în care solicita informații despre ce funcții de conducere ocupau în partid Mihai Voicu și Dan Mogoș.

Câteva zile mai târziu DNA – Serviciul Teritorial Craiova a trimis adresă și la DRDP Craiova în care au solicitat să li se comunice ce funcții au avut în cadrul instituției Pantalia Petre și Ciuciulete Viorel.

Să ne amintim că Ion Groza când a plecat de la PNL Dolj la PMP a spus public, într-o conferință de presă, că Mihai Voicu lua bani în avans pentru numiri în funcții:

Am crezut că după fuziunea dintre PNL şi PDL va face un pas înapoi dar văd că tot el face jocurile. După alegerie prezidenţiale începuse să facă liste pentru deconcentrate. Spre deosebire de alţii care iau banii după numire, Misu Voicu ia banii în avans.

Și-a dorit Ștefan Stoica o înscăunare în astfel de condiții pentru PNL Dolj? Ca președinte va trebui să și le asume și să facă lumină cu privire la acest caz. Greu de crezut, dacă luăm în caclcul că surse avizate spun că Fane Stoica, ca să își apere pielea și să se descotorosească de unii care îl încurcă, coloborează foarte bine cu procurorii.

Groza îl acuză pe Voicu că lua bani să numească directori. Remulus Chițu se pune martor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.