Fermierii doljeni sunt așteptați la sediul centrului județean sau la centrele locale APIA pentru a depune cererile unice de plată pentru anul 2017

0
315

tractor apia agriculturaAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Dolj  reamintește că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017. Totodată, informăm pe această cale potențialii beneficiari și primăriile de pe raza județului Dolj, că în perioada 10-15 mai a.c., în intervalul orar , aplicația IPA-ONLINE, disponibilă la link-ul www.lpis.apia.org.ro va fi oprită pentru mentenanță. Menționăm că această situație neplăcută a apărut ca o consecință a faptului că potențialii beneficiari accesează, în vedere digitizării, în număr foarte mare aplicația online în ultima perioadă de depunere a cererilor de sprijin.

De asemenea, facem precizarea că pentru a veni în sprijinul fermierilor, în weekend-ul următor, 13 – 14 mai, sediile APIA Centrul județen Dolj și Centrele locale din subordine vor funcționa după programul de lucru normal.

Fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai a.c. nu vor putea beneficia de subvenţii.

Adresăm pe această cale rugămintea ca instituțiile implicate, primăriile de pe raza județului Dolj, să vină în sprijinul potenţialilor beneficiari în ceea ce privește eliberarea adeverințelor conforme cu Registrul Agricol într-un mod cât mai eficient, astfel încât toți fermierii doljeni să poată să-și depună cererile de sprijin până la termenul limită.

Pentru mai multe delalii referitoare la depunerea cererilor unice de plată în Campania 2017 și informații legate de programul prelungit pentru această perioadă puteți contacta Centrul Județean  sau Centrele locale APIA Dolj, conform datelor de contact din Anexa.

            În ceea ce privește situaţia depunerii Cererilor unice de plată, până la data de 10 mai la nivelul județului Dolj, avem înregistrate în baza de date un număr de 32.600 de cereri însumanând un procent de 83% din totalul estimat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.