Fără permis, cu permisul suspendat sau cu mașini radiate pe drumurile publice

0
428

politie 2Polițiștii doljeni au întocmit mai multe dosare penale unor persoane ce au încălcat regulile regimului circulației pe drumurile publice.

În data de 03.08.2016, în jurul orei 08.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe V.GHEORGHE, 24 de ani, din Gângiova, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe strada Şoseaua Bălceşti din comuna Şimnicu de Jos, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările în conformitate cu prevederile legale.

 

 

În aceeași zi, la ora 17.15, polițiștii rutieri l-au depistat în trafic pe V.LAURENŢIU, 21 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Brestei din Craiova, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicul.

Polițiștii rutieri i-au întocmit craioveanului dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

 

 

În dimineața zilei de ieri, în jurul orei 07.30, pe D.J. 542 – în oraşul Dăbuleni, o echipă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Formaţiunii rutiere Dăbuleni şi un agent al Poliţiei Locale Dăbuleni l-a depistat pe M.MARIN, 50 de ani, din comuna Sadova, Dolj în timp ce conducea o autoutilitară radiată din circulaţie din 27.08.2009.

De asemenea, din verificări s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul radiat din circulație.

 

Aseară, în jurul orei 22.45, pe Bulevardul Racoţeanu din Filiaşi, o patrulă a poliției din Filiaşi, l-a depistat în trafic pe U.ALEXANDRU, 28 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

 

Pe D.N. 55 A, în localitatea Poiana Mare, polițiști din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat, aflați ieri în serviciul de patrulare, l-au depistat pe D.IONUŢ, 20 de ani, din comuna Poiana Mare, Dolj în timp ce conducea un moped neînmatriculat ori înregistrat în circulație şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.