Expoziție cu vânzare de flori, mobilier și unelte de grădinărit la Centrul Multifuncțional

746

expofloraCentrul Multifuncțional Craiova organizează în perioada 29 Mai – 1 Iunie a XXXII-a ediție a EXPO FLORA, o expoziție cu vânzare de flori, mobilier și unelte de grădinărit la care iau parte peste 30 de expozanți și are alocată o suprafață expozițională de peste 2500 mp. 

De asemenea, ziua de 1 Iunie este dedicată copiilor, la Centrul Multifuncțional desfășurându-se și a II-a ediție a evenimentului “Să fim copii pentru o zi” conform programului de mai jos și include concursuri, jocuri și activități dedicate copiilor de toate vârstele.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri 29 Mai, ora 12:00, conferința de presă având loc la Centrul Multifuncțional în ziua de 26 Mai 2015, ora 11:00.

Partenerii evenimentului sunt Primăria Municipiului Craiova, R.A.A.D.P.F.L. Craiova, R.A.T. Craiova, Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Biblioteca Județeană “Aristia și Alexandru Aman”, Inspectoratul de Jandarmi Județean “Mihai Bravul”, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Fratii Buzesti” Craiova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, Decathlon, CSU Craiova, Casa de Cultură a Studenților Craiova, Kiss FM, Radio Horion, G TV, C.F.R. Călători, Poliția Locală Craiova, Mapamond, Mitropolia Olteniei și Arhiepiscopia Craiovei, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, Auchan, Bebeti, Magazinul de Vise Craiova și Cofetăria Luanis.

 Cu participarea: Casa de Cultură “Traian Demetrescu”, Palatul Copiilor Craiova, Centrul Teddy Bear, Clubul Maylilly, Clubul Arti, Organizația Salvați Copiii, Facultatea de Agricultură și Horticultură Craiova, Cenaclul Senior Art – Junior Art, Asociația Acces, Ansamblul “Rozele Calafatului”, , Centrul Social pentru Copii “Best Life”, Centrul Social “Sfantul Stelian” – Lipovu, Centrul Social “Sfantul Nicolae” – Filiași, Centrul Social “Aripi de Lumina” – Craiova.

  PROGRAM “EXPO FLORA”: 

 – 29.05.2014                       12:00 – 18:00

 – 30- 31.05.2014                10:00 – 18:00

 – 01.06.2014                       10:00 – 18:00

 PARTICIPANȚI “SA FIM COPII PENTRU O ZI” – 1 IUNIE

 Casa de Cultură “Traian Demetrescu”;

 Palatul Copiilor Craiova;

 Centrul Teddy Bear;

 Clubul Maylilly;

 Clubul Arti;

 Organizația Salvați Copiii;

 Cenaclul Senior Art – Junior Art;

 Asociația Acces;

 Ansamblul “Rozele Calafatului”;

 Centrul Social pentru Copii “Best Life”;

 Centrul Social “Sfantul Stelian” – Lipovu;

 Centrul Social “Sfantul Nicolae” – Filiași;

 Centrul Social “Aripi de Lumina” – Craiova.

 INTRAREA ESTE LIBERĂ!