Expoziția “Fotografia de teatru”, realizată de fotojurnalistul Bogdan Dănescu, la Colibri Craiova

513

bogdan-danescu-1Teatrul pentru copii şi tineret “Colibri” vernisează, vineri, 27 martie 2015, ora 16:00, Expoziția “Fotografia de teatru”, realizată de fotojurnalistul Bogdan Dănescu.

Expoziția este o călătorie vizuală cu momente, ipostaze surprinse la Festivalul Internațional Shakespeare 2014, în spectacolele Teatrului Național “Marin Sorescu”,  Teatrului ACT din București, jucate în proiectul “COLIBRI într-un ACT”, Teatrului pentru copii și tineret “Colibri”, precum și la prima ediție a Festivalului “Puppets occupy street” din 2014.

Bogdan Dănescu este fotojurnalist din anul 2005, corespondent la mai multe publicații și agenții de presă naționale și internaționale, printre care Associated Press, Mediafax.

Evenimentul celebrează Ziua Mondială a Teatrului în cadrul “Săptămânii Teatrului”, un maraton prin care Teatrul “Colibri” sărbătorește, în perioada 20 – 27 martie 2015, Ziua Internațională a Teatrului pentru copii și tineret (20 martie), Ziua Internațională a Marionetiștilor (21 martie) și Ziua Mondială a Teatrului (27 martie).

Prezența dumneavoastră ne onorează și confirmă prețuirea pe care o aveți pentru teatru.

Vă așteptăm cu drag!

 Biroul de presă, 

Teatrul “Colibri” Craiova