Explozie puternică pe Șantierul Naval Orșova

199

Este alertă în județul Mehedinți, acolo unde a fost activat planul roșu de intervenție. Un accident de muncă, deosebit de grav s-a petrecut la Șantierul Naval Orșova.

O explozie s-a produs, din cauza acumulărilor de gaze, în timp ce muncitorii lucrau la o navă. Din primele informații, ar fi vorba despre cinci victime.

”Din datele pe care le avem, în urma exploziei care a avut loc la Şantierul Naval Orşova, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale. Explozia a avut loc în urma unei acumulări de gaze şi nu a fost urmată de incendiu. Au intervenit un SMURD şi o ambulanţă SAJ. Autospeciala SMURD a preluat o victimă care are arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului. O altă victimă a fost preluată de SAJ, iar o a treia a fost dusă la spital de angajaţii şantierului”,

transmite ISU Mehedinţi.

Salariații au fost transportați, de urgență, la spital, cu ambulanțe și echipaje SMURD. Drumul salvatorilor a fost însă îngreunat de un accident rutier produs în zonă.

La fața locului, la această oră, sunt echipaje de salvatori, polițiști, dar și inspectori ai ITM, pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

 

 

 

sursa: antena3.ro