Examenul de Bacalaureat, în siguranţă

0
323

În județul Dolj, în această perioadă susţin bacalaureatul cateva mii de elevi, astfel că, pe perioada de desfășurare a examenului , zeci de forțe vor fi angrenate în misiuni pentru menținerea și asigurarea ordinii și liniștii publice.

Peste 150 de poliţişti doljeni vor acţiona, zilnic, în timpul desfăşurării Examenului Naţional de Bacalaureat 2016, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii de la formaţiunile de ordine publică şi poliţie rutieră vor acţiona, ca în fiecare an, cu jandarmi de la Inspectoratlui Judeţean de Jandarmi Dolj şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova. Astfel, 14 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean  de Jandarmi Dolj vor asigura, zilnic, paza unor unitati de invatamant aflate in responsabilitatea acestora, iar 20 de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Craiova se vor afla la datorie zilnic, in perioada desfasurarii examenului de bacalaureat si vor actiona la cele 10 institutii de invatamant din zona de competenta.

Echipajele vor patrula în zona unităţilor de învăţământ, a centrelor de examen şi a centrelor de corectare pentru prevenirea evenimentelor negative şi pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor.

Poliţiştii rutieri se vor afla la datorie în această perioadă şi vor acţiona, pe principalele artere rutiere din judeţul Dolj, pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere, în initinerariile de patrulare ale acestora fiind inculse unităţile de învăţământ în care se desfăşoară Examenul Naţional de Bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.