Eugen Teodorovici: Moţiunea simplă de astăzi a fost un atac gratuit şi nefondat la adresa românilor

375

eugen teodorovici mfeNoul PNL a depus o moține simplă privind situația absorbției fondurilor europene. Moțiunea este intitulată „Fondurile europene în guvernarea PSD, între Făt-Frumos și Fata Morgana” , și a fost inițiată de 109 deputați aparținând Grupului parlamentar al PNL, Grupului parlamentar Democrat și Popular, precum și deputați neafiliați.

Ministrul MFE, Eugen Teodorovici le-a răspuns liberalilor spunând că moțiunea este un atac la adresa românilor și că așteaptă să vadă ce vor mai spune semnatarii acestui document când la sfârșit de an va fi atinsă ținta anunțată de 80% a fondurilor europene.

”Dialogul dintre putere şi opoziţie este absolut normal şi chiar de dorit. Răfuiala gratuită este, însă, cu totul ruşinoasă. Moţiunea simplă de astăzi a fost un atac gratuit şi nefondat nu la adresa mea. Nu la adresa guvernului. A fost un atac la adresa interesului naţional şi al românilor, care de două decenii se uită la Parlament şi văd duşmănii şi interese meschine!

Le răspund astăzi, punctual, colegilor care au semnat moţiunea. Şi voi continua să îmi susțin fiecare cuvânt prin fapte. Ideile sunt bune, însă cele care vorbesc cu adevărat despre noi sunt acţiunile! Am un motiv în plus să ating, la final de 2015, ţinta anunţată de 80%!

Vreau să văd ce vor mai spune atunci semnatarii moţiunii. Şi îmi doresc, la fel de mult, ca atunci când vom trage linie pe actualul cadru financiar, legea răspunderii ministeriale să fie cu adevărat aplicată!”, a scris ministrul MFE, Eugen Teodorovici pe o rețea de socializare.