Etajul II al Spitalului de Boli Infectioase „Victor Babes” Craiova a fost redeschis, după reabilitare

927

etaj II spitalPrimarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a fost astăzi, 23 septembrie, 2015, la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Craiova, unde a fost redeschis etajul II, după ce a fost reabilitat.

Mai sunt două etaje de reabilitat, proiectul fiind în fază de licitații și, de asemenea, clădirea va fi izolată termic.

”În acest spital mai sunt 2 etaje de reabilitat, pe care noi sperăm să le finalizăm până la finalul acestui an calendaristic, acum fiind în faza de licitaţii. Mai avem un contract care se referă la partea de izolare termică, asta însemnând că şi faţada spitalului va fi reabilitată. Până când va fi gata noul Spital Municipal Filantropia, ne-am hotărât să punem la punct toate celelalte spitale care aparţin de Primăria Municipiului Craiova. S-au investit foarte mulţi bani în sănătate, de 10 ori mai mult decât fosta administraţie. Sunt convinsă că un spital din Uniunea Europeană nu poate să arate mai bine decât modul în care arată acest spital acum”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

„Pentru a le oferi pacienţilor noştri totul din punct de vedere medical şi cu un efort susţinut de aproape 2 ani, am reuşit astăzi să redăm utilitatea acestui etaj, înainte fiind transformat într-un depozit. Astăzi avem un etaj cu 10 rezerve, dotate cu mobilier de foarte bună calitate, televizor, sistem de climatizare şi grup sanitar propriu. Întreaga investiţie se ridică la suma de 950.000 de lei şi este finanţat integral din bugetul local prin Primăria Municipiului Craiova. Credem că acum ne putem compara cu orice spital privat din România, oferind pacienţilor de la „Victor Babeş” maximul de confort.  ” a declarat managerul spitalului Victor Babeş, Adina Turcu.