EOC prezintă: Speranță la juniori, Star la seniori!

0
102
Sandra Izbașa, unul dintre sportivii campioni la Festivalul Olimpic al Tineretului European și la Jocurile Olimpice, promovați de Asociația Comitetelor Olimpice Europene (EOC).
Sandra Izbașa și-a anunțat apariția pe scena continentală când a câștigat o medalie de aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European #EYOF Lignano Sabbiadoro 2005, la gimnastică artistică. Ea și-a arătat abilitățile impresionante la sol și și-a câștigat statutul de speranță de elită din Europa.
La trei ani de la triumful de la FOTE, Sandra Izbașa a câștigat aurul olimpic la sol la Jocurile Olimpice Beijing 2008. Ea a contribuit și la câștigarea medaliei de bronz a echipei României la competiția din China.
La Jocurile Olimpice de vară Londra 2012, Sandra Izbașa a punctat de asemenea la câștigarea medaliei de bronz a echipei României. Triumful l-a trăit însă la sărituri unde a câștigat o nouă medalie de aur devenind pentru a doua oară #campioanăolimpică.
La 7 ani de la victoria ei la FOTE, ea a arătat că este printre cei mai buni din lume și și-a consolidat locul în istoria gimnasticii ca una dintre cele mai bune gimnaste române care au existat vreodată!
Sandra Izbașa, e ultima campioană olimpică a gimnasticii românești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.