Emil Săndoi vrea locul 3 la finele campionatului

459

sandoi111Antrenorul Universităţii Craiova a declarat, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Concordia Chiajna, ce loc vrea la finele anului. “Ne așteaptă un joc dificil la Chiajna. Ei au câștigat ultimul meci acasă, cu Iași, apoi au pierdut în Giulești cu 1-0, dar după ce au reușit o repriză secundă foarte bună, în care au dominat autoritar.

Partida de vineri este importantă pentru ei, ținând cont că sunt angrenați în lupta acerbă pentru evitarea retrogradării, așa că orice punct e important. Dar și noi suntem, ca de fiecare dată, interesați de punctele puse în joc. Ne-am propus să încheiem pe o poziție fruntașă, ne dorim să păstrăm nota evoluțiilor de până acum ale echipei. În meciul de la Chiajna este posibil să apară jucători noi față de precedentele meciuri, pentru că vrem să dăm șansa tuturor jucătorilor din lot să-și demonstreze calitățile.

Ați văzut, și cu Dinamo, l-am folosit pentru prima oară pe Dumitraș titular și a avut o evoluție foarte bună, a adus un plus ofensiv, iar pe faza defensivă și-a făcut datoria. Cu excepția lui Izvoranu, care acuză o întindere, avem tot lotul valid. Jucăm pe sintetic, e puțin diferit față de un gazon natural, dar sper că ne vom adapta mai repede față de partida cu Viitorul.

Sunt trei puncte importante pentru noi, cu o victorie la Chiajna am lua o opțiune serioasă pentru podium. Locul trei este o țintă, ar fi fantastic să terminăm pe atât de sus acest sezon, mai ales dacă avem în vedere debutul sub așteptări, precum și faptul că atunci când am preluat echipa ne puteam problema dacă vom reuși salvarea”, a declarat Săndoi.