Emil Săndoi a dezvăluit secretul celor 16 meciuri fără înfrângere ale Universității

400

sandoiAntrenorul principal al alb-albaştrilor şi-a felicitat elevii pentru evoluţia excelentă de pe stadionul „Ilie Oană“.

La conferinţa de presă de la finalul partidei câştigate cu Petrolul, Emil Săndoi a spus: „A fost un spectacol frumos, o propagandă bună adusă fotbalului. Până la acest meci eram neînvinşi de 15 etape, acum am trecut şi de valul 16. Ocaziile de gol au fost împărţite şi nu cred că sunt subiectiv când spun că mai clare au fost ale noastre. În repriza a doua am avut şanse clare, două imense prin Nuno Rocha.

Am primit gol pe o greşeală de poziţionare, şi puţină întâmplare. Am reacţionat imediat, ceea ce e important pentru noi. Apoi Bălgrădean a fost foarte inspirat la penalti. Suntem o echipă disciplinată şi organizată, cu o pregătire fizică fără reproş. Acesta este secretul rezultatelor şi evoluţiilor noastre de până acum.

Cu echipa de tineret am mai avut 17 meciuri fără înfrângere, dacă nu se ia în calcul o partidă susţinută împotriva unei echipe olimpice. Oricum, nici în campionatele puternice din Europa nu cred că sunt echipe care să aibă o astfel de serie. Şi trebuie ţinut cont că avem 10 victorii şi doar 6 egaluri. Ne dorim să ajungem cât mai sus în clasament şi să prelungim cât mai mult seria de invincibilitate“.

Antrenorul Universităţii a prefaţat şi jocul de sâmbătă: „Şi Astra are un lot foarte valoros. Din câte ştiu, la începutul campionatului, atât Petrolul, cât şi Astra au anunţat intenţiile de a câştiga titlul naţional. Ne aşteaptă un nou meci greu, aşa cum a fost şi acesta. Ne dorim să obţinem victoria şi din partida de sâmbătă“.

sursa: csuc.ro