Elevii Liceului Militar de vorbă cu polițiștii rutieri

0
375

????????????????????????????????????

La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au participat la o întâlnire cu elevii Colegiului National Militar „Tudor Vladimirescu“ din Craiova, pentru a dezbate teme pe linie de circulație.

 
 
Ofițerii de circulaţie le-au vorbit liceenilor despre cât este de important să respecte regulile de circulaţie şi despre prevenirea accidentelor rutiere ale căror victime pot să devină.
 
Având în vedere faptul că mulți dintre aceștia se apropie de vârsta de 18 ani, prevederile codului rutier a constituit un subiect de discuţii între elevi şi poliţişti.
 
Discuțiile dintre polițiști și elevii Colegiului National Militar din Craiova au avut un caracter interactiv, astfel că, mulți dintre liceeni, au participat activ la dezabateri prin solicitarea unor informații punctuale și prin oferirea de exemple.
 
Activitatea a fost un real succes și avem convingerea că elevii vor pune în aplicare lucrurile învățate de la ofițerii de poliție rutieră.
 
Ca în fiecare an polițiștii rutieri iau măsuri specifice pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea ordinii şi liniştii publice, în zona instituţiilor de învăţământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.