Elevii din Coșoveni au bază sportivă cu nocturnă. Nicu Coandă: Mă bucur că acestă ideea, a mea, a prins viață

422

baza sportiva cosoveniÎn 2012, în programul politic pentru Primăria Coșoveni, candidatul Nicu Coandă a promis si o bază sportivă pentru elevii din localitate, pe un vechi amplasament, în curtea școlii.

În primii ani de mandat părea că acest lucru va rămâne la nivel de promisiune electorală, la nivelul Consiliului Local Coșoveni nefiind înțelegere, acesta fiind dizolvat, în primăvara anului 2014 având loc alegeri parțiale.

Odată rezolvate problemele din Consiliul Local Coșoveni, primarul Nicu Coandă s-a pus pe treabă, și în 2014 a realizat SF-ul. În octombrie 2015 au început lucrările, iar la data de 28 decembrie investiția a fost recepționată.

”Mă bucur că acestă ideea a mea a prins viață. Trebuie să spun că investiția nu ar fi fost posibilă fără Consiliului Local Coșoveni actual, în majoritate PSD.

Am realizat SF-ul în 2014, după alegerile parțiale pentru Consiliul Local Coșoveni, iar  proiectul a fost pus în operă în 2015. Lucrarea a început în octombrie 2015 și a fost finalizată în decembrie 2015.

Azi, 28 decembrie 2015, a avut loc recepția lucrării. Investiția a fost făcută cu fonduri din buget local, valoare proiectului fiind de 1,8 mld lei vechi”, a declarat primarul comunei Coșoveni, Nicu Coandă.

Inaugurarea bazei sportive (fotbal, volei, handbal), cu nocturnă, va fi făcută în ianuarie, odată cu începerea anului școlar. De această investiție se vor bucura elevii din comuna Coșoveni, și, dacă vor fi de acord consilierii locali, tinerii din localitate după orele de curs.