Elena Udrea la DNA pentru spălare de bani, fals şi uz de fals.

653

udrea (foto: romaniatv.ro)Elena Udrea va ajuns în cursul zilei de joi la sediul DNA, pentru audieri. Informaţia a fost oferită chiar de liderul PMP, pe pagina sa de Facebook.

„În această dimineaţă, am fost invitată în persoană (a se citi „cu mandat”) de procurori la DNA pentru a oferi lămuriri. Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză. Evident că aşa voi şi proceda”, a anunţat Udrea.

Elena Udrea ar putea fi audiată în Dosarul Microsoft, în care este pus sub acuzare fostul său soţ, Dorin Cocoş. Potrivit unor surse citate de televiziunile de ştiri, Udrea ar fi fost citată cu privire la încheierea şi prelungirea contractului cu Microsoft în 2009.

UPDATE 11.30: Elena Udrea a ajuns la DNA, însoţită de un ofiţer de la DNA. „Nu ştiu de ce sunt audiată”, a precizat Udrea la intrarea în sediul DNA.

Cu această ocazie, au fost înregistrate două premiere. Spre deosebire de alte persoane aduse la audieri, Elena Udrea nu a fost transportată cu obişnuita Dacia Logan, ci cu un SUV. De asemenea, Udrea este prima persoană care scrie pe Facebook din maşina DNA şi chiar din interiorul Direcţiei.

UPDATE 12.00: Potrivit unor surse judiciare citate de B1 TV, Elena Udrea ar putea fi pusă sub învinuire pentru spălare de bani, fals şi uz de fals.