După ce l-a pierdut pe Săuleanu, Ionuț Stroe vrea să ducă la final bătălia cu PDL-ul din PNL

0
281
foto: Facebook Ionut Stroe
foto: Facebook Ionut Stroe
foto: Facebook Ionut Stroe

Așa cum spuneam într-un alt articol, planul lui Ionuț Stroe să îl aducă la conducerea PNL Craiova pe decanul Baroului Dolj, Lucian Săuleanu, numindu-l și candidat la Primăria Craiova, a căzut.

După sceneta pusă în practică de Ștefan Stoica într-o ședință  a BPJ, în care l-a numit candidat la Primăria Craiova pe Mario Ovidiu Oprea și implicit președinte al organizației municipale, decanul Lucian Săuleanu și-a dat demisia din PNL. Nu a mai contat că decizia BPJ a PNL a fost anulată de conducerea centrală.

Pentru a nu ieși prea șifonat ca imagine, Ionuț Stroe și-a anunțat intenția de a continua lupta pentru președinția PNL Craiova. Și ca să fie treaba, treabă lansează și un atac la adresa lui Ștefan Stoica și a candidaților susținuți de el.

“Voi candida la președinția organizației PNL Craiova indiferent de modul în care se grăbesc unii sa facă alegerile, generând si profitând de pe urma unui climat tensionat impus. Nu voi accepta însa ca PNL sa revină la “cooperative” și la decizii luate prin comportamente arbitrare și abuzive. Suntem obligați sa ne curățim de astfel de comportamente.

Voi candida pentru ca PNL Craiova are nevoie de o conduită corectă, elegantă, deschisă către dialog și competiție internă, deschisă către societate, adaptată la agenda și solicitările ei. Oamenii din PNL Craiova au nevoie de remotivare și încredere. Iar eu pot fi garantul acestui mod de a face politica. Le mulțumesc tuturor celor care mă susțin, îi simt alături mai mult ca oricând.

Fac politică și sunt exemplu public, sunt obligat să fii curajos, onest şi educat. Ma întreb însa cum pot unii sa creadă ca vor putea convinge electoratul când în interior folosesc tehnici învechite, antiliberale și nedemocratice pentru a se fixa pe diverse funcții. Respectul și funcțiile se câștigă!”, a anunțat Stroe.

Ionuț Stroe se ia la trântă cu partea PDL din PNL, numai că nu este ajutat, pentru că Ștefan Stoica are de  partea sa o mare parte din vechiul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.