După arestarea lui Vanghelie, Geoană bate în retragere

518

geoana-vanghelieLiderul PSRO, Mircea Geoana, după arestarea lui Marian Vanghelie, cel care controla grosul parlamentarilor trecuți în barca lor, începe să bată în retragere și nu mai are aceeași siguranță pe care o avea în urmaă cu o lună de zile când spunea că Guvernul Ponta va cădea prin moțiune de cenzură până în luna aprilie.

„Bruma de oameni care vom rămâne în picioare după acest taifun avem obligația să dăm țării o guvernare mai bună, mai curată, pentru că Iohannis va pune cel puțin două guverne, e posibil să fie unul chiar în această sesiune parlamentară. Nu vreau însă să intru în date prea precise pentru că am comis această eroare în urmă cu câteva săptămâni și poate nu este cel mai bun lucru”, a declarat Mircea Geoană.

Mircea Geoană și-a dat și el seama că gura mare și multă nu face bine,sau i s-a atras atenția de către parteneri. Despre partea cu guvernarea curate și bună nu prea știu ce să spun. A pierdut un parlamentar, Oana Mizil, care a plecat din Camera Deputaților pe motiv de dosar la DNA, și l-a pierdut pe Marian Vanghelie tot din cauză de DNA și de corupție la nivel înalt pe bani publici mulți.