Dumitraş şi Briceag sunt nerăbdători să debuteze în tricoul Ştiinţei Craiova.

362

dumitras si briceagLa conferinţa de presă din această după-amiază, Andrei Dumitraş a spus: „Mă bucur mult că am făcut această alegere, că am venit la Universitatea. Firesc, convocarea la naţională şi golul marcat m-au făcut fericit, mai încrezător. Şi îmi doresc ca evoluţiile mele la echipa de club să mă aducă din nou în vizorul selecţionerului“.

Fundaşul Craiovei vrea să obţină toate punctele din fieful Pandurilor, aşa cum a făcut-o cu Ceahlăul, în turul întrecerii: „Concurenţa pe posturi este benefică pentru echipă, sper că jucătorii care vor intra să dea totul. Avem un lot valoros, toate posturile fiind acoperite. Cu Ceahlăul am reuşit să înving la Pandurii, pe un teren pe care greu se câştigă, sper să reuşesc şi cu Universitatea. Îmi doresc să debutez în alb-albastru cu o victorie“.

Marius Briceag a declarat: „Sunt foarte fericit că am ales Universitatea Craiova, un club mare. Îmi doresc să am evoluţii cât mai bune, să ajut echipa. Concurenţa cu Vătăjelu este benefică pentru amândoi, dar nu suntem rivali, din contră suntem prieteni. Ne ajutăm la antrenamente“.