Duios Badea primar se visa…

0
279

pavel badeaIeri seară n-aveam ce face și cum nu era nicio comedie la tv, m-am uitat la emisiunea la care era invitat Pavel Badea, care ne spunea cum minte Olguța că se face spital la Craiova, dar nu o să îl facă, pe când, dacă ar ieși el primar, s-ar face, fără niciun dubiu.

Eu stau și mă întreb des, pentru ce îi plătim pe unii din Consiliul local, că văd că stau degeaba și nu pricep nici măcar ce votează.

Exact în ziua în care el bătea câmpii că nu se face spital, Olguța semna autorizația de construcție, care e ultimul pas. A fost licitație, s-a aprobat un proiect, un DALI, s-a aprobat un buget care prevede construcția spitalului. Toate inclusiv cu votul lui Badea. Dar el habar nu are de ce ridică mâna. Crede că așa se apară consilierii de muște.

A doua temă atacată de el a fost canalizarea și apa potabilă. Pe care, cică, le va introduce el. Eu unul m-am saturat de câte ori a povestit Olguța cum a băgat ea 100 de km de apă și vreo 80 de canalizare și cum introducerea rețelei de apă se finalizează în toată Craiova până în iulie. Cred că în cazul ăsta nici muște nu mai erau prin sală. Că bag de seamă că dl. Badea dormea adânc. Că nici asta nu știa.

A treia și ultima temă la care am asistat, că mă durea burta de râs, ce candidat au pus și ăștia de la PNL, era mai vechea problemă personală a lui Badea. Că nu prea aprobă Primăria PUZ-uri și de asta, cică, nu se dezvoltă orașul. Ar mai construi și dl Badea un bloc printre case și nu vrea Olguța să strice rânduiala. Altădată, candidații se fereau să își arate pe față interesele personale, mai ales în campanie. Domnul Badea e, probabil, atât de disperat să primească autorizația de bloc că nici nu mai ține cont că e în campanie. Unii zic că de asta stă prin consiliu. Alții că de asta se vrea primar.

P.S. Eu propun ca Pavel Badea să mai strângă niște semnături să construiască Primăria ceea ce are deja în lucru, dar de care n-a aflat și el când moțăia în Consiliu, după metoda deja patentată prin Cornițoiu, iar Olguța să îi aprobe odată PUZ-ul ălă până nu își umflă mușchii candidatul PNL și se face primar. În somn, evident, că tot doarme mult…

P.P.S. Gurile rele spun că obișnuia să meargă des pe la Clubul lui Roșca, cel care tocmai ce construi hotelul ilegal de a provocat atâta deranj în ultimele ședințe de Consiliu, și deci știa de construcția ilegală, dar n-a scos un cuvințel așteptând să greșească Olguța ca să o poată da în gât la DNA. Că altă șansă să se vadă primar n-are. Dar eu nu cred așa ceva! Omul doarme prea mult să mai aibă timp de plimbări pe la Roșca. Deci ziariștii care l-au văzut acolo, nu aveau ochelari. Miopilor! Vedeți că la sediul PNL se fac controale oftalmologice gratis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.