Două mituri spulberate: Lia Olguța Vasilescu rămâne în fruntea PSD Craiova și candidează la Primărie

488

olguta vasilescu candidatVineri, 19 iunie 2015, la Casa de Cultură a Studenților din Craiova, a avut loc Conferința Municipală a PSD Craiova. 546 de delegați au luat parte la bilanțul PSD Craiova și au votat, cu unanimitate de voturi, conducerea organizației.

Conferința a fost condusă de președintele PSD Dolj, Claudiu Manda care, la momentul discursului, a supus delegaților să fie votat candidatul PSD Craiova la Primărie, în persoana Liei Olguța Vasilescu. Propunerea a fost primită cu aplauze și cu unanimitate de voturi.

În felul acesta s-a spulberat speranța adversarilor politici care aruncau pe piața informația că Lia Olguța Vasilescu nu va mai candida pentru un nou mandat, sperând că doar doar se va prinde.

Tot președintele PSD Dolj a propus candidatul pentru funcția de președinte al PSD Craiova. Dezamăgire și de data aceasta pentru adversarii politici, pentru că persoana propusă a fost președintele în funcție Lia Olguța Vasilescu. Așa cum spuneam, toți delegați au fost de acord.

Caz închis. Punct și de la capăt, pentru că anul 2016 este unul important, cu două rânduri de alegeri, locale și parlamentare, și toate forțele trebuie concentrate în acest sens.

Raport de activitate PSD Craiova