Două mandate puse în executare în urma unei acțiuni cu impact civic a polițiștilor doljeni

0
332
21330743_837903106378919_1844786741_o În data de 02.09.2017, a fost organizată și executată o acțiune cu efective mărite, pentru menținerea unui climat de siguranţă civică și respectarea hotărârilor și dispozițiilor organelor judiciare.
La acțiune au participat efective de polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, Poliției Municipiilor Craiova, Calafat și Băilești, dar și din cadrul Polițiilor orășenești Segarcea, Bechet și Secțiile de Poliție Rurale.
Acțiunea a vizat verificarea modului de respectare a dispoziţiilor organelor judiciare pe linie de supravegheri judiciare, precum şi pentru prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii.
Peste 30 de polițiști de la formațiunile de investigații criminale, poliție rutieră și ordine publică au participat la acțiune, astfel fiind efectuate verificări și controale în 31 locuri și medii cu risc criminogen, precum și în 8 localuri de alimentație publică și agrement.
Polițiștii doljeni au legitimat 56 persoane, fiind efectuate 29 verificări inopinate la persoane arestate la domiciliu conform prevederilor legale.
 
·         
 
În urma activităților desfășurate au fost puse în executare 2 mandate, totodată fiind constatată o încălcare a obligaţiilor impuse de organul judiciar.
 
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, în colaborare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Biroul Rutier, l-au identificat şi prins, în municipiul Craiova, pe N.FABRIŢIO, 22 de ani, din Craiova. Pe numele celui în cauză autorităţile judiciare din Belgia au emis mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt pe teritoriul acestui stat.
 
N.FABRIŢIO a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a confirmat mandatul şi a dispus reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore.       Ulterior, în data de 02.09.2017, tânărul de 22 de ani a fost prezentat Curții de Apel Craiova care a confirmat mandatul şi a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 15 zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.