Dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației

0
275
În data de 26.07.2016, în jurul orei 12.00, polițiștii Postului de poliție Urzicuța, in timp ce se aflau în serviciul de patrulare, l-au depistat pe N. GHEORGHE, 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul, pe strada Cimitirului, din comuns Urzicuța, fără a  deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule                   
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de conducere fără permis.
 
·         
 
Ieri,  26.07.2016, în jurul orei 18.30, polițiștii din Dăbuleni şi Postului de Poliție Călărași l-au  depistat  pe  I.  IONUT, 19 de ani, din localitate, în timp ce conducea  un autoturism pe D.N. 55 A, cu toate că nu poseda permis de conducere auto.
                   Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
·         
 
În data de 26.07.2016, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliţie Rurală Coşoveni, în timp ce executau serviciul de patrulare în comuna Rojişte, au oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, condus de numitul V. ŞTEFAN, 28 de ani, din comuna Gruia, judeţul Mehedinţi.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, pe numele său fiind întocmit un  dosar penal.
·         
 
În data de 26.07.2016, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 6 Poliție Craiova, în timp ce patrulau pe strada Țărăncuței, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla C. M., de doar …13 ani, din Craiova, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
·         
 
În ceeasși zi, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Craiova  în timp ce patrulau pe strada Brestei, au oprit pentru control un moped neînregistrat în circulație  condus de L. M., de 16 din Craiova, care, de asemenea, nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat și fără a poseda permis de conducere.
·         
 
În noaptea de 26/27.07.2016, în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe P. MIRCEA, 54 de ani, din Craiova, care conducea un  autoturism echipat în regim de taxi, pe strada Râului din Craiova, având o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Craiova unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele craioveanului polițiștii au întocmit un dosar penal.
·         
·         
 
Minor accidentat ușor după ce a traversat strada neregulamentar
 
Ieri, 26.07.2016, în jurul orei 14.00, C. GEORGE, de 18 ani, din Melineşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Paşcani, din direcţia străzii George Enescu către strada Nicolae Titulescu, în dreptul Liceului de Chimie, a accidentat ușor pe B. C., de 7 ani, din Craiova, care s-a angajat în traversarea străzii, neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
 Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.